Ranga Péter nyerte a Székesfehérvár Rallye-t

Az utolsó gyorsaságin is majdnem Bútor volt a leggyorsabb, ahogy szinte egész hétvégén, de ezúttal megelőzte a szuperralizó Klausz, és persze van még egy de... „Most leadjuk a menetlevelet, ahogy szoktuk, de nagyon élveztük a hétvégét!” – mondta az Iszkai célban sportszerűen és érthetően boldogan Bútor Róbert. Ez pedig azt jelenti, hogy az Iszkaszentgyörgyön harmadik időt autózó Ranga Péter nyerte abszolútban a Székesfehérvár Rallye-t.
 


„Öregek vagyunk, a kocsi is, de úgy tűnik, megnyertük a versenyt, nagyon boldogok vagyunk!” – mondta Ranga az iszkai célban.

 

László Martinék bal első defektel jött jó 4-5 kilométert, így sokat bennhagytak, így abszolútban a harmadikról az ötödik helyre estek vissza (Bútorék miatt ez ugye negyedik helyet jelent majd a végelszámolásnál).

 

Klausz és Bútor mögött Vincze Ferenc teljesítette a leggyorsabban az utolsó gyorsaságit, ezzel pedig feljött abszolútban Ranga mögé. Velenczei lett az ötödik Iszkán, ezzel Vincze és László közé beékelődve várhatja a Mol Aréna Sóstó előtt felállított céldobogót.

 

Turánék az hatodik helyen zárták az utolsót, ez pedig majd abszolútban is ezt pozíciót jelenti a Volkswagenes párosnak.

2023. április 02.
vissza